top of page
IMG_20180523_151806_690.jpg

L'ESCOLA DE MÚSICA DE L'ATENEU amb seu social a l'edifici de l'Ateneu de Sant Just Desvern, inicià les seves activitats musicals i pedagògiques fa més de 40 anys, durant els quals l’objectiu ha estat sempre dur a terme un ensenyament musical seriós i actiu, que permet als alumnes, des dels més petits als més grans, assolir bons coneixements musicals.

 

A l’escola ensenyem a estimar i valorar la música estimulant el treball individual d'aprenentatge amb l'instrument propi i potenciant l’activitat en grup, amb conjunts instrumentals, orquestres, concerts, audicions i visites culturals. Potenciem també la composició musical amb una activitat organitzada de cara a estimular la creativitat i aprenentatge de les habilitats pròpies de cada alumne ajudant-los a descobrir-se a sí mateixos en el desenvolupament tècnic de les habilitats musicals apreses.

 

Amb un sistema que combina les classes d’instrument i l’estudi del llenguatge musical, els alumnes aprenen el necessari per a poder tocar un instrument i adquirir una base teòrica que els permeti ser músics autònoms capaços de llegir partitures i desenvolpar-se i els pot donar pas, si ho desitgen, a continuar amb uns estudis més professionals. L’escola també ofereix un ensenyament no reglat i lliure, fora de l’edat elemental, a qui desitja aprendre música, tocar un instrument, sempre adaptat a les seves inquietuds musicals. No hi ha límit d'edat. Pels que han decidit continuar, tenim ja bastants alumnes que han fet estudis a conservatoris professionals superant les diferents proves d'accés.

 

L'ESCOLA DE MÚSICA DE L'ATENEU segueix els estudis musicals d'acord amb la LOGSE però adaptant-se a les necessitats de cada grup-nivell, etc. Tenim matèries i temaris adaptats a les necessitats de cada alumne, ja sigui per a aprendre de cara a un futur professional, o per a gaudir de la música com una afició més.

L'activitat de l'escola es fomenta en una concepció humana de l'educació en el que oferim el següent:

bottom of page